مدير كل حمايت از توليد معاونت صنايع دستي گفت: يكي از برنا مه هاي ستاد براي توسعه و تقويت صنايع دستي كردستان ايجاد خانه هاي صنايع دستي است .
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان سبز ميداني در جلسه بررسي مشكلات و موانع پيش روي صنعتگران استان كردستان كه در دفتر مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان كردستان تشكيل شد گفت: با توجه به برنامه ها و شاخصه هاي صنايع دستي در سطح كشور امسال بايد تمامي برنامه ها و اهداف صنايع دستي استان كردستان كه به عنوان اولين استان در سال جديد براي ارائه راهكارهاي توسعه صنايع دستي برنامه ريز ي شده است و با همكاري ستاد بايستي رشد بيشتري نمايد.
وي افزود: هر چه كيفيت محصولات بهتر باشد به مراتب كميت هم افزايش و ارتقاء خواهد يافت و اين امر مي تواند موجب ايجاد اشتغال و توسعه صنايع دستي و افزايش كيفيت محصولات صنايع دستي در سطح استان كردستان شود.
وي خاطر نشان كرد: ما در بحث آموزش بايد به سمت ايجاد اشتغال و ايجاد انگيزه براي اشتغالزايي هنرمندان و صنعتگران استان حرکت كنيم.
وي در ادامه سخنانش تصريح كرد: اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان كردستان بايد برنامه ريزي هاي خود را بر اساس ايجاد آموزش در راستاي ايجاد انگيزه و اشتغالزايي، ارتقاء كيفيت و كميت محصولات توليدي صنايع دستي و توسط صنعتگران و هنرمندان، ايجاد خانه هاي صنايع دستي براي حمايت از صنعتگران و هنرمندان، ارائه تسهيلات به هنرمندان و صنعتگران براي احياء هنرهاي صنايع دستي و سنتي، جذب فراگير هنرمندان براي توسعه هنر آنها و ايجاد كارگاه هاي توليدي هنرهاي شاخص صنايع دستي استان تدوين و تنظيم و به مركزارائه دهندو خانه هاي صنايع دستي اجرايي خواهد شد.
وي در ادامه بيان داشت : استان كردستان به دليل دريافت نشان ملي صنايع دستي به عنوان پايلوت براي ارتقاء هنرهاي سنتي و صنايع دستی در مركز معرفي شده و برنامه ما نيز براي اين استان اين است كه تعداد 10 كارگاه هنرهاي سنتي و صنايع دستي به شناسايي و اعتبارات لازم براي تجهيز و حمايت از صنعت آنها در نظر گرفته شود تا بتوانيم تغييراتي در فرآيند پروسه توليدات صنايع دستي و ايجاد نوآوري و يا احياء هنرهاي سنتي قدمهاي مثبتي را برداريم.
در ادامه مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستی و گردشگری كردستان گفت: متاسفانه ما در سطح استان خانه صنايع دستي نداريم كه اميدواريم با تدابير مديران كشوري بتوانيم در راستاي حمايت از هنرمندان و صنعتگران كردستانی و ايجاد اشتغال آنها قدمهاي مثبتي برداريم.
اشتودان افزود: ايجاد خانه هاي صنايع دستي در سطح استان كردستان مي تواند نقطه عطفي براي حمايت از صنعتگران وهنرمندان و ايجاد اطلس صنايع دستي و احياء هنرهاي صنايع دستي منطقه باشد.
در ادامه اين جلسه مدير كل حمايت از توليد معاونت صنايع دستي كشور و هيات همراه در روز اول سفر از كارگاههاي هنرمندان صنايع دستي كه داراي مهر اصالت بوده اند و همچنين از كارگاههاي عمارت مشير ديوان، خانه جبيبي، موزه سنندج منزل امين الاسلام و عمارت خسروآباد و كارگاههاي توليدي صنايع دستي فيض آباد بازديد کردند.
انتهای پیام/